Kutlualan Köyü İlkokulu
KUTLUALAN MAH. KUTLUALAN KÜME EVLERİ KUTLULAN ILKOKULU BLOK NO 2 SİLVAN / DİYARBAKIR

VİZYON

Türkiye de ve çağdaş ülkelerdeki eş değer kurumlarla yarışacak düzeye erişmiş kaliteli, seçkin bir kurum olmaktır.Özgün yaklaşım ve oluşumlarla yapılandırılan, takım çalışması anlayışıyla, hizmet verdiklerimizi mutlu ve tatmin edebilecek, her alanda yetiştirdiği başarılı bireyler dolayısı ile geçmiş başarılarından aldığımız güçle bizleri kendi alanımızda küresel kimlik kazandıracak bir kurum olmak.

MİSYON

Çağın gerekleri ile donanmış , özgür düşünen bireyleri yetiştiren uygun eğitim ortamları sağlamak için varız. Kendisi ve toplumla barışık, milli ve evrensel değerleri benimsemiş, bilgiyi üreten ve yöneten üstün yetenekli bireyler yetiştirmek için varız.

08:30/13:50

Soba